Softgels

Contract Manufacturing

Η παραγωγή μαλακών καψουλών είναι μία από τις κύριες δραστηριότητες της GAP. Από τη δεκαετία του 1970, η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία των μαλακών καψουλών ζελατίνης, ενώ είναι η πρωτοπόρος και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει μαλακές κάψουλες ζελατίνης, παρέχοντας ευέλικτες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές EUGMP και HACCP.

Η GAP παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ως CDMO για πλήθος συνεργατών στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Ασία.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Η ομάδα της έρευνας και ανάπτυξης έχει κεντρική αποστολή στη διαδικασία που ξεκινά με την ανάπτυξη μίας νέας ιδέας και ολοκληρώνεται με την παράδοση των προϊόντων μας στους πελάτες μας ή τη διάθεσή τους στην αγορά.

Η ομάδα της έρευνας και ανάπτυξης της GAP αποτελείται από υψηλά καταρτισμένους επιστήμονες, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη μαλακών καψουλών ζελατίνης για φαρμακευτικά προϊόντα αλλά και για συμπληρώματα διατροφής. Χτίζοντας πάνω στην αναγνωρισμένη εμπειρία της εταιρείας στην παραγωγή μαλακών καψουλών, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, πρωτοπορεί στην τεχνολογία της ανάπτυξης μαλακών καψουλών, αξιοποιώντας την εξειδίκευση που έχει κατακτήσει η εταιρεία για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων και στοχευμένων απαιτήσεων των πελατών μας.

Η έμπειρη επιστημονική ομάδα μας, αναλύει τις εξελισσόμενες υγειονομικές ή διατροφικές ανάγκες, αναπτύσσει νέες και υπάρχουσες φόρμουλες, αναζητεί τις καλύτερες πρώτες ύλες στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων μας και συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας, με στόχο την επίτευξη των πιο ανταγωνιστικών λύσεων σε συνάρτηση με την ικανοποίηση των δεδομένων που θέτουν οι υπάρχοντες ρυθμιστικοί κανόνες.

Υπηρεσίες

Η Gap είναι σήμερα μια από τις κυρίαρχες εταιρίες παραγωγής μαλακών καψουλών ζελατίνης στην Ευρώπη, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες «μιας στάσης» και παρέχοντας ευέλικτες, αποδοτικές και στοχευμένες λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Παραγωγική ικανότητα & Εγκαταστάσεις

Στην GAP, οι γραμμές παραγωγής για τις μαλακές κάψουλες ζελατίνης, ακολουθούν τις οδηγίες EUGMP/HACC, ενώ στις εγκαταστάσεις μας Κλάσης D, μπορούμε να τοποθετήσουμε σε κάψουλες οποιαδήποτε φόρμουλα, συμπεριλαμβανομένων και των Rx, OTC, ορμονικών, όπως και φόρμουλες για τα συμπληρώματα διατροφής. Η παραγωγική μας ικανότητα εγγυάται την ανώτατη μέγιστη ετήσια παραγωγή των 3 δισεκατομμυρίων μαλακών καψουλών ζελατίνης.

Τέσσερις γραμμές παραγωγής για μαλακές κάψουλες ζελατίνης

(4 χώροι ενθυλάκωσης/ 5 μηχανές ενθυλάκωσης)
Πολύ ευέλικτη παραγωγική διαδικασία

Πολύ ευέλικτη μορφή που συμπεριλαμβάνει τη δυνατότητα αλλαγών μεταξύ των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας

Μεγάλη ποικιλία που συμπεριλαμβάνει διαφορετικά σχήματα και μεγέθη: Οβάλ, Ομπλόνγκ, Στρογγυλό, Twist off

Προσεκτικός χειρισμός των προϊόντων, με τη χρήση καινοτόμων και σύγχρονων μηχανημάτων

Οχτώ γραμμές συσκευασίας για πρωτεύουσα, δευτερεύουσα και χύμα συσκευασία

(Blister, ALU/PVC, ALU/ALU, Bottles)
Γρήγορες αλλαγές στη μορφή συσκευασίας

Μεγάλη αποτελεσματικότητα στη γραμμή παραγωγής

Λιγότερη χειροκίνητη αρχειοθέτηση και πιο γρήγορες αλλαγές στην παρτίδα, εξαιτίας της αυτοματοποιημένης γραμμής συσκευασίας

Δυνατότητα στη γραμμή συσκευασίας από το blister στις χάρτινες συσκευασίες (blister, box-leaflet or booklet, carton box)

Τέσσερις Χώροι για οπτικό έλεγχο

(Δύο αυτόματα συστήματα οπτικού ελέγχου)
Επιβεβαίωση επαλήθευσης για σημαντικές ποσότητες

Μείωση κινδύνων για την ποιότητα και το κόστος

Σύστημα“Serialization & Aggregation” είναι επίσης σε λειτουργία

Όλα τα τμήματα της GAP στεγάζονται σε ένα ιδιόκτητο βιομηχανικό πάρκο. Το εργοστάσιό μας λειτουργεί σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρότυπα και βασίζεται σε φαρμακευτική τεχνογνωσία, τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής, τηρώντας τις GMP και GLP απαιτήσεις, διασφαλίζοντας έτσι την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων.

Εκτός από τις αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, λειτουργούν τα ακόλουθα πλήρως ανεπτυγμένα τμήματα:

  • Τμήματα Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια Μικροβιολογίας και Χημείας
  • Αποθήκες με ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης πρώτων υλών, εκδόχων, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων
  • Βοηθητικοί χώροι που υποστηρίζουν τις διαδικασίες παραγωγής και παρέχουν υπηρεσίες για τους εργαζομένους

Το πελατολόγιό μας

Η GAP έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων εταιρειών της φαρμακευτικής βιομηχανίας παγκοσμίως και είναι υπερήφανη που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως CDMO για τις μαλακές κάψουλες ζελατίνης.

Γιατί η GAP

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα που έγινε το 2022, για την ικανοποίηση των πελατών μας, μέσω αναλυτικών συνεντεύξεων, προέκυψε ότι η GAP διακρίνεται για μία σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων.

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς:

Scroll to Top