Για εμάς

Επισκόπηση

Η GAP είναι μια ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία με πάνω από 70 χρόνια ιστορίας.

Σήμερα, η GAP είναι o ηγέτης στην παραγωγή μαλακών καψουλών ζελατίνης στη γεωγραφική μας περιφέρεια, στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και πρωταγωνίστρια δύναμη στην ανάπτυξη της αγοράς συμπληρωμάτων διατροφής.

Η GAP είναι εγχώριος και διεθνής ηγέτης σε δύο βασικούς τομείς:

  • Στην ανάπτυξη και την παραγωγή μαλακών καψουλών επί συμβάσει (CDMO) με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, με ιδιωτική ετικέτα
  • Στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορίας της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής με το brand EVIOL

Η ιστορία μας

Η ιστορία της GAP αποτελείται από μία σειρά επιτευγμάτων και σηματοδοτείται από τη συνεχή ανάπτυξη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1949 και διαχρονικά αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Η συνεχής δυναμική παρουσία της για παραπάνω από 70 χρόνια πιστοποιεί την επιτυχημένη της προσαρμογή, στις εξελισσόμενες παγκόσμιες προκλήσεις και τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της καινοτομίας και της ποιότητας.

Η GAP απετέλεσε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες στην παραγωγή γενοσήμων φαρμάκων και είναι τώρα η μεγαλύτερη εταιρεία στην παραγωγή μαλακών καψουλών στην Νότιο Ανατολική Ευρώπη, μία εξωστρεφής φαρμακευτική εταιρεία που εξάγει τα προϊόντα της σε παραπάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το όραμά μας

Να ικανοποιούμε διαρκώς και με απόλυτη υπευθυνότητα, τις προσδοκίες των συνεργατών και των καταναλωτών μας, καθώς και των επαγγελματιών υγείας, και να είμαστε ηγέτιδα δύναμη σε διεθνές επίπεδο, με τις λύσεις που προσφέρουμε με την παραγωγή μαλακών καψουλών, για την υγεία και την ποιότητα της ζωής.

Η αποστολή μας

Να εξελίσσουμε συνεχώς τις δυνατότητές μας για την καινοτομία, την ποιότητα, τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας των προϊόντων μας, καθώς και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, την εμβέλεια της διανομής μας και τον τρόπο προώθησης των προϊόντων μας στην αγορά, προκειμένου να ικανοποιούμε τις στοχευμένες ανάγκες των πελατών μας, τις επιθυμίες των καταναλωτών, τις απαιτήσεις της επιστημονικής κοινότητας και τις αξίες της κοινωνίας που αλλάζει ραγδαία.

Οι αξίες μας

Υπευθυνότητα

Είναι στον πυρήνα του DNA μας. Είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για την εξέλιξή μας. Η υπευθυνότητα καθορίζει την αφοσίωσή μας στο σκοπό της βελτίωσης της ποιότητας ζωής, σηματοδοτεί ένα σύνολο αρχών που διέπει τις διαδικασίες προμήθειας, παραγωγής, εμπορίας και διανομής μας, και γίνεται μια καθημερινή δέσμευση προς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενούς μας.

Ποιότητα

Είναι η υπέρτατη αξία μας που καθορίζει ό,τι σχεδιάζουμε και ό,τι κάνουμε πράξη. Για εμάς, η καινοτομία είναι μόνο ένα μέσο. Ένα μέσο για την παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες και τους καταναλωτές. Είναι η καθημερινή δέσμευση να παραδίδουμε προϊόντα με την υπογραφή μίας κορυφαίας φαρμακευτικής βιομηχανίας που διακρίνεται διεθνώς για την παραγωγή μαλακών καψουλών.

Ευελιξία

Αυτή η αξία προσδιορίζει την ικανότητα της GAP να προσαρμόζεται και να αξιοποιεί τις μεγάλες τεχνολογικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μέσα στα χρόνια. Να είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις. Η ευελιξία καθορίζει τη δύναμη των υπηρεσιών μας. Την αποδεδειγμένη ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται στις ποικίλες και στοχευμένες ανάγκες των πελατών με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Ευεξία

H ποιότητα της ζωής των καταναλωτών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, καθώς και η προώθηση ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής, είναι η αξία που καθοδηγεί το όραμά μας και όλα όσα κάνουμε στη GAP. Αποτελεί, επίσης, το θεμέλιο για τις πρωτοβουλίες μας στον τομέα Κοινωνικής Υπευθυνότητας, οι οποίες συνδέονται άμεσα με το στόχο δημιουργίας ενός τρόπου ζωής που είναι συνειδητά πιο δραστήριος και υγιής.

Τα επιτεύγματά μας

Scroll to Top