Ποιοί είμαστε

Μαζί στην υγεία στην εξέλιξη στην καινοτομία από το 1949.

Σχετικά με εμάς

Η GAP είναι μία από τις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1949 από τους αδελφούς Γεώργιο και Αθανάσιο Παπαθανασίου, συνεχιστές μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης φαρμακοποιών, με ρίζες στη Σμύρνη.

Με αγάπη και όραμα οι αδερφοί Παπαθανασίου έβαλαν τα θεμέλια της GAP, η οποία κατάφερε να είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές βιομηχανίες στην Ελλάδα.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της μέχρι σήμερα, η GAP παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη σε ένα βασικό κώδικα αρχών που προτάσσει πάνω από όλα την ποιότητα, την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία των προϊόντων της.

Θεμελιακή επίσης αξία της εταιρείας είναι ο έμπρακτος σεβασμός στους εργαζομένους και τα στελέχη της εταιρείας. Η GAP είναι και θα είναι μία οικογένεια που ενώνεται από ένα κοινό σύστημα αξιών.

Η GAP δραστηριοποιείται σε 3 κύριους τομείς:

  • Στην παραγωγή και διάθεση φαρμάκων γενοσήμων και πρωτοτύπων στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
  • Στην ανάπτυξη και διάθεση των προϊόντων EVIOL (βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά).
  • Στην παραγωγή για τρίτους μαλακών καψουλών (softgels), στην άρτια οργανωμένη και εξοπλισμένη μονάδα της.

Σήμερα η GAP είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές βιομηχανίες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα απολαμβάνει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά γενοσήμων, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει πρωτότυπα προϊόντα διεθνών εταιρειών όπως η Vifor Pharma, Ferrer, Henkel και άλλες.

Παράλληλα, με ναυαρχίδα το Eviol (Vitamin E), όλη η γκάμα καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής κατέχει σημαντική θέση στο φαρμακείο και το καταναλωτικό κοινό. Επίσης, η μονάδα παραγωγής μαλακών καψουλών (softgels) είναι η πρωτοπόρος στην Ελλάδα και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών οίκων του εξωτερικού οι οποίοι παράγουν τα προϊόντα τους στην εταιρεία μας.